Vacature Senior Controller

Vacature Senior Controller

 

Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor beeldvormende diagnostiek (MRI, echografie, röntgen) met vestigingen door het hele land. Hoogwaardige diagnostiek wordt hier gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Het MRI Centrum kent géén wachttijden en doet er alles aan om patiënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens een beeldvormend onderzoek. Professionaliteit, gastvrij, betrouwbaarheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.

Het MRI Centrum heeft 4 locaties in Nederland, te weten in: Amsterdam, Rotterdam, Breda en Den Bosch, en beschikt over een mobiele MRI. De mobiele MRI heeft een standplaats in: Eindhoven, Utrecht en Den Haag/Rijswijk en Groningen.
 

In verband met groei en verdere professionalisering is het MRI Centrum op zoek naar een ervaren, kritische, proactieve en klantgerichte Senior Controller die samen met de twee collega’s van de financiële administratie de Planning & Control cyclus verder vorm gaat geven. De Senior Controller zal met name 4 tot 8 dagdelen per maand werkzaam zijn op de locatie Amsterdam.

 

Wat ga je doen?

Het MRI Centrum staat voor grote uitdagingen op het gebied van investeringen en groei.

  • Cyclische werkzaamheden zoals (bege)leiden van begroting, maandrapportages, managementinfo etc.,
  • Bewaken financiële performance van de organisatie en risicomanagement.
  • Projectmatig werkzaamheden zoals verdere ontwikkeling/automatisering van het boekhoudsysteem, efficiëntie vraagstukken en investeringsvraagstukken.

 

Functie eisen

  • Bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau en minimaal 10 jaar ervaring als (business) controller;
  • Overziet en beheerst het vakgebied van business control en hebt bewezen ervaring met vraagstukken op het gebied van planning & control, procesbeheersing (procesdenker) en risicomanagement;
  • Ervaring met boekhoudsystemen en kostenplaatsen administratie;
  • Kennis van de (financiële) wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg is een pré
  • Ervaring met het analyseren, ontwikkelen en implementeren van complexe business cases


Competenties

Strategisch inzicht en vaardigheid om op juiste wijze in te spelen en om te gaan met verschillende belangen en verhoudingen maar ook hands on als het gaat om uitvoeren van analyses.


Interesse?

Heeft u interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met Lenie de kock, operationeel directeur 06 29 382 234 of Kaoutar Tajar, stagiaire HR: kaoutar.tajar@mricentrum.nl