Stagiair Online Marketing, Kliniek Amsterdam

Stagiair Online Marketing


Het MRI Centrum is op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer stagiair. Heb jij ervaring op het gebied van online marketing en heb jij kennis van Social Media? Het MRI Centrum is opzoek naar jou!
Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd radiologisch centrum voor MRI diagnostiek met vestigingen door het hele land. Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.
Wij zoeken een enthousiaste, creatieve Online Marketeer stagiair die veel weet op het gebied van online marketing.

 

Bij het MRI Centrum willen we graag meer inzicht hebben in:

 1. Wat deze ontwikkelingen precies zijn en wie (op functie niveau) daaraan een bijdrage kan leveren.
 2. Hoe deze online en technologische ontwikkelingen van meerwaarde kunnen zijn voor ons als diagnostisch centrum zoals het MRI Centrum.
 3. Hoe er nationaal en internationaal binnen onze discipline met online en technologische ontwikkelingen omgegaan wordt. Of deze al worden ingezet, en zo ja, op welke manier.
 4. Welke ontwikkelingen voor ons op korte, middellange en lange termijn interessant kunnen zijn, en op welke manier.

 

Enkele kenmerken van de ideale persoon

 • Doet een HBO of WO studie en is in z'n laatste fase daarvan
 • Interesse en volger van de laatste online en technologische ontwikkelingen zoals VR, AE, Automation, Growth hacking, chatbots e.a.
 • Ruimte voor 3/4 dagen per week om onderzoek te doen bij ons op kantoor of op een andere locatie als dat nodig is voor het onderzoek
 • Het leuk vind om desk research te combineren met interviews afnemen en niet angstig is om de telefoon te pakken en te vragen hoe het nou echt zit
 • Kan zich goed verwoorden en onderzoek omzetten in een helder geschreven document of presentatie (vorm kan samen bepaald worden)
   

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een andere of extra uitdaging dan ontvangen wij graag via onderstaande link je cv en motivatie of een mail aan hrm@mricentrum.nl. Indien vragen dan kun je bellen met Safae Mouzouri / Lenie de Kock  088 0888 888.