Naast MRI scans ook echografie en röntgenfoto's

Voor een MRI scan kunt u al terecht in acht klinieken verspreid over Nederland. Vanaf heden is het ook mogelijk om u door uw huisarts te laten verwijzen voor een echografie in Rotterdam en Amsterdam en een röntgenfoto in Amsterdam, Rotterdam en Breda. Alle diagnostiek valt onder de verzekerde zorg en er zijn korte wachttijden. Op de website vindt u meer informatie over het MRI, echo en röntgen onderzoek. Lees hier meer over hoe u doorverwezen kunt worden door uw huisarts. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd via 0880-88 88 88 contact met ons opnemen.


Bent u (huis)arts?

Echografie in Rotterdam en Amsterdam
Via het online aanvraagportaal of via ZorgDomein kunt u uw patiënt eenvoudig verwijzen voor een echografie. U ontvangt binnen 1 werkdag het schriftelijke verslag via ZorgMail.

Röntgenfoto in Amsterdam, Rotterdam en Breda
Ook voor een röntgenfoto kunt u via het online aanvraagportaal of via ZorgDomein uw patiënt eenvoudig doorverwijzen. U ontvangt binnen 2 werkdagen het schriftelijke verslag digitaal via ZorgMail. Aanvullend ontvangt u per post eveneens het verslag en een CD met daarop de beelden van het onderzoek.


Voor alle diagnostiek geldt dat het mogelijk is om beelden direct, veilig online in te zien via PACS. Indien u hier interesse naar heeft dan kunt u een e-mail versturen naar artsen@mricentrum.nl onder vermelding van uw AGB code.