MRI Centrum Leiden

Bij het MRI Centrum in Leiden bent u vanaf medio oktober van harte welkom voor een MRI onderzoek. 

 

MRI Centrum, locatie LUMC, Leiden
Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden
088 088 8888

Onze locatie in Leiden is gevestigd in het Leids Universitair Medisch Centrum LUMC.

 

Openingstijden

Woensdag: 08:00 - 17:00 uur

 

Looproute binnen het lumc (begane grond)

U loopt via de hoofdingang de hal van het LUMC binnen. Als cliënt van het MRI Centrum hoeft u zich niet te melden bij een van de zuilen in de centrale hal. Voorbij de informatiebalie loopt u rechtdoor. Na de kunstgalerij gaat u rechts de gang in en volgt route 526 ‘C.J. Gorter Centrum / MRI’. Aan het einde van de gang gaat u naar rechts en kunt u aan de linkerkant plaats nemen in de wachtkamer. Hier treft u een bel aan; als u hierop druk komt een medewerker u halen om samen met u enkele gegevens te controleren. Zodra u aan de beurt bent, wordt u opgehaald door de laborant.

 

Parkeren

Het LUMC beschikt over een parkeergarage en diverse parkeerterreinen waar u betaald kunt parkeren. De betaalautomaten zijn op de begane grond van de parkeergarage en op de begane grond van het hoofdgebouw. Houdt u er rekening mee dat u ten minste 15 minuten nodig heeft vanaf het moment dat u het ziekenhuisterrein oprijdt tot aan de juiste locatie in het LUMC.

 

Kiss and ride

Het is voor patiënten en bezoekers die slecht ter been zijn mogelijk om in- en uit te stappen voor de hoofdingang van het LUMC (Gebouw 1). U kunt hiervoor gebruikmaken van de keerlus. Op deze plek mag u maximaal 10 minuten uw auto neerzetten. Daarna dient u uw voertuig te parkeren op één van de parkeergelegenheden van het LUMC.

 

Invalidenparkeerplaats

Bent u mindervalide, dan kunt u gebruikmaken van de parkeermogelijkheden op de begane grond van de parkeergarage. Als u beschikt over een invalidenparkeerkaart kunt u gebruikmaken van het parkeerterrein rechts naast de ingang van Gebouw 1, op vertoon van uw invalidekaart. Om toegang te verkrijgen tot deze locaties kunt u zich melden via de intercom bij de slagbomen.

 

Parkeertarieven

€1,00 eerste half uur parkeren 

€2,00 tot 60 minuten parkeren 

€3,00 tot 90 minuten (1.5 uur) parkeren

€4,00 tot 120 minuten (2 uur) parkeren

€48,00 maximum dagtarief of verloren kaart

 

Betalen

Bij de parkeergarage kunt u betalen met een pinpas. In de LUMC-parkeerfaciliteiten kan niet contant worden betaald. 

 

Kentekenherkenning

Om het uitrijden zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, maken we op alle parkeerterreinen gebruik van kentekenherkenning. Bij het oprijden van een parkeerterrein wordt uw kenteken gescand en gekoppeld aan uw parkeerkaart. Na betaling van uw kaartje kunt u gewoon naar de uitgang rijden, waar de slagboom automatisch opent. U hoeft uw betaalde kaartje dus niet meer aan te bieden bij het uitrijden. 

Op het moment dat u de parkeergarage verlaat, worden uw kentekengegevens uit ons systeem gewist. We gebruiken de gegevens uitsluitend voor parkeerdoeleinden.

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMRI Centrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 

>Routeplannen naar MRI Centrum Leiden mobiel (auto)

>Routeplannen naar MRI Centrum Leiden mobiel (openbaar vervoer)