Vacature Röntgen Laborant

Vacature laborant Amsterdam

Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor MRI diagnostiek met vestigingen door het hele land. Hoogwaardige diagnostiek wordt hier gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Het MRI Centrum kent korte wachttijden en doet er alles aan om patiënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens een MRI scan. Professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.

Het MRI Centrum heeft meerdere locaties in Nederland, te weten in: Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Bosch en beschikt over een mobiele MRI met de standplaatsen Eindhoven, Utrecht, Den Haag/Rijswijk en Haren/Groningen.

Wegens groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een röntgenlaborant voor de locatie Amsterdam. Verwachtte uren 8 uur tot 16 uur per week.

Als röntgenlaborant zorg je voor een optimale toepassing van de beeldvormende technieken. Je verricht zelfstandig diagnostische onderzoeken en beoordeelt of een onderzoek voldoet aan de benodigde technische kwaliteitseisen en diagnostische waarde.

Je ontvangt de cliënt aan de receptie en informeert en begeleid de cliënt tijdens en na het onderzoek. Je vindt het belangrijk om de patiënten gastvrij en vriendelijk te ontvangen.

Belangrijk voor de functie:

  • Het gaat om een combinatie functie. Het gaat om zowel het maken van röntgenfoto's als het verrichten van administratieve, receptie werkzaamheden.
  • Een afgeronde opleiding Radiodiagnostisch laborant (of het diploma MBRT)
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met röntgen
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten
  • Je bent enthousiast, zelfstandig, flexibel en gemotiveerd
  • Je werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan

 

We vertellen je graag meer over wat het MRI Centrum jou te bieden heeft en horen graag van jou wat jij te bieden hebt.

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Dit kan via indeed.nl of u kunt een mail met cv sturen naar HR@mricentrum.nl