Vacature laborant Den Bosch

Vacature laborant Den Bosch


Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor MRI diagnostiek met vestigingen door het hele land. Hoogwaardige diagnostiek wordt hier gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Het MRI Centrum kent korte wachttijden en doet er alles aan om patiënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens een MRI scan. Professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.

Het MRI Centrum heeft meerdere locaties in Nederland, te weten in: Amsterdam, Den Bosch, Leiden en Rotterdam en beschikt over een mobiele MRI met de standplaatsen Breda, Utrecht en Haren/Groningen.

Wegens groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een laborant voor onze vestiging in Den Bosch. Verwachtte uren 16 uur tot 20 uur, 24 uur is bespreekbaar.
 

Wij vragen

  • Een afgeronde aanvullende opleiding MRI met een 3 jaar MRI praktijkervaring.
  • Uitstekende vakinhoudelijke kennis en ervaring in het opstellen van onderzoeksprotocollen.
  • Ervaring met Siemens apparatuur is een pré.

De belangrijke eigenschappen zijn:

  • Je werkt accuraat
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent flexibel
  • Je werkt zelfstandig en kunt samenwerken

Bovenstaande punten zijn voorwaarden om in aanmerking te komen voor een gesprek.

Wat bieden wij:

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN.

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Dit kan door een mail met cv te sturen naar HR@mricentrum.nl. Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met Safae Mouzouri - 06 27231577