Samenwerking met orthopedische expertise

Samenwerking met orthopedische expertise

Samenwerking MRI centrum Breda met orthopedische expertise en adviesbureaus. Snelle, efficiënte en klantvriendelijke oplossing voor de cliënt

Sinds 1 april 2015 werkt het MRI centrum in Breda samen met het expertise- en adviesbureau Devimed van Dr. Roger Devilee en het expertise- en adviesbureau van dr. Wibout Jolles. Beide artsen werken onafhankelijk van elkaar als expertiserend arts en beoordelen, op orthopedisch vlak, opgelopen letsel bij cliënten. Deze onafhankelijke beoordeling van letsel is nodig in het kader van een ongevallenverzekering, een aansprakelijkheidsstelling of in geval van een mogelijke arbeidsongeschiktheid.

Om een advies uit te kunnen schrijven met betrekking tot een bestaand letsel is diagnostisch beeldmateriaal (veelal röntgenfoto’s) van cruciaal belang. Na het afnemen van de anamnese door de arts en een lichamelijk onderzoek bestaat in het MRI Centrum in Breda de mogelijkheid voor de cliënt om direct een röntgenfoto te laten maken. Deze röntgenfoto is na afloop digitaal in te zien door zowel de arts als de cliënt. Dit versnelt en vereenvoudigt het traject voor zowel de behandelend orthopedisch chirurg als voor de cliënt.