Beelden/PACS

AANMELDEN PACS GEBRUIKER

Om beelden en verslaglegging via de PACS van het MRI Centrum te bekijken hebben wij uw e-mailadres, adresgegevens en AGB-code nodig. Het is ook mogelijk om als ziekenhuis of ZBC de beelden in uw eigen PACS te ontvangen. De beelden worden direct na afloop van het onderzoek doorgestuurd. Dit zorgt ervoor dat de beelden sneller inzichtelijk zijn. Wanneer het onderzoek is verslagen door de radioloog dan wordt het verslag aan de beelden gekoppeld in PACS. 

Wilt u gebruik maken van de PACS van het MRI Centrum? Of wilt u de beelden en verslaglegging ontvangen in uw eigen PACS? Stuurt u dan uw gegevens per e-mail naar artsen@mricentrum.nl of per fax naar 0880 8888 99.

 

Instructies en gebruik viewer pacs mri centrum

U heeft zich aangemeld als gebruiker van de PACS van het MRI Centrum. Bij de aanmelding bent u via de e-mail reeds geïnformeerd over uw inloggegevens. Op deze pagina kunt u via de onderstaande downloads de instructies genaamd 'Instructies PACS viewer' en de handleiding bekijken. Mocht u behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning, kunt u contact opnemen met de artsenlijn via 0880 8888 08. 


NIEUWE PACS per 20 Februari 2023

Per 20 februari 2023 gebruikt het MRI Centrum een nieuwe PACS voor haar aanvragers; Een Zero Foot Print PACS. Deze PACS viewer werkt met de meeste gangbare webbrowsers en er is geen installatie nodig van software op uw computer.

Indien u al een inlog account had op onze vorige PACS, dan is dit account overgezet naar de ZFP PACS maar moet nog wel geactiveerd worden om het te kunnen gebruiken. Stuur ons hiervoor aub bij voorkeur een mail naar artsen@mricentrum.nl.

 

BijlageGrootte
PDF-pictogram Korte instructie ZFP PACS974.29 KB