Beelden/PACS

AANMELDEN PACS GEBRUIKER

Om beelden en verslaglegging via de PACS van het MRI Centrum te bekijken hebben wij uw e-mailadres, adresgegevens en AGB-code nodig. Het is ook mogelijk om als ziekenhuis of ZBC de beelden in uw eigen PACS te ontvangen. De beelden worden direct na afloop van het onderzoek doorgestuurd. Dit zorgt ervoor dat de beelden sneller inzichtelijk zijn. Wanneer het onderzoek is verslagen door de radioloog dan wordt het verslag aan de beelden gekoppeld in PACS. 

Wilt u gebruik maken van de PACS van het MRI Centrum? Of wilt u de beelden en verslaglegging ontvangen in uw eigen PACS? Stuurt u dan uw gegevens per e-mail naar artsen@mricentrum.nl of per fax naar 0880 8888 99.

 

Instructies en gebruik viewer pacs mri centrum

U heeft zich aangemeld als gebruiker van de PACS van het MRI Centrum. Bij de aanmelding bent u via de e-mail reeds geïnformeerd over uw inloggegevens. Op deze pagina kunt u via de onderstaande downloads de instructies genaamd 'Instructies PACS viewer' en de handleiding PACS bekijken. Mocht u behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning, kunt u contact opnemen met de artsenlijn via 0880 8888 08. 

Let op! De viewer werkt alleen op Internet Explorer 11 of hoger op een Windows computer. Om de viewer te kunnen installeren dient u over administrator rechten te beschikken op uw PC. Wij adviseren u om uw eigen ICT deskundige hierbij te betrekken.


INSTALLATIE NIEUWE PACS VIEWER 23 mei 2018

Indien u zich na 23 mei 2018 heeft geregistreerd als gebruiker van de PACS is onderstaande informatie niet van toepassing. 

Per 23 mei 2018 gebruikt het MRI Centrum een nieuwe versie van haar PACS; versie 6.0 sps7. Wanneer u voor deze datum geregistreerd staat als PACS gebruiker dient u vanaf 23 mei 2018 een nieuwe PACS viewer op uw Windows PC te installeren. De instructies om de nieuwe viewer te installeren vindt u in onderstaand document genaamd 'Instructies installatie nieuwe PACS viewer 23-05-2018'