Teamleider Radiologie

Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor MRI-diagnostiek, met vestigingen verspreid over het hele land. Wij leggen de nadruk op hoogwaardige diagnostische zorg en streven naar een grote mate van tevredenheid bij onze cliënten. We zijn er trots op dat we korte wachttijden kunnen bieden en doen ons uiterste best om cliënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens hun onderzoek. Professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en efficiëntie zijn de waarden die hoog in het vaandel staan bij het MRI Centrum.

Onze vaste locaties zijn verspreid over Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, en Den Bosch. Bovendien beschikken we over een mobiele MRI met standplaatsen in Breda, Utrecht en Groningen/Haren, waardoor we nog toegankelijker zijn voor onze cliënten door het hele land.

 

Voor het laborantenteam zijn wij opzoek naar een meewerkend Teamleider voor 32/40 uur per week

 • Standplaats: Flexibel

 

Deze functie biedt een prachtige kans voor iemand die actief als laborant werkzaam wil blijven en zich tegelijkertijd als Teamleider van MRI laboranten verder wil ontwikkelen.

In je rol als teamleider geef je dagelijkse leiding aan een team van radiodiagnostische laboranten. Je draagt bij aan het optimaliseren van werkmethodes, procedures, richtlijnen en voorschriften, met als doel een resultaatgericht, gemotiveerd en cliëntgericht team te creëren. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van vastgestelde doelstellingen en zet je uitstekend ontwikkelde mondelinge en schriftelijke vaardigheden in om deze te bereiken. Het voeren van beoordelings- en ontwikkelgesprekken, sollicitatiegesprekken en re-integratiegesprekken behoort tevens tot je takenpakket.

Kortom, de functie is erg veelzijdig en biedt de mogelijk om je zowel als laborant verder te bekwamen terwijl je je tegelijkertijd kunt ontplooien als effectieve en inspirerende Teamleider en een sleutelrol vervult bij het realiseren van onze doelstellingen.
 

Verantwoordelijkheden:

 • Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team;
 • Je zorgt voor een goede werksfeer en een juiste bezetting van het team;
 • Je bent verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de processen en protocollen;
 • Coachen, trainen en begeleiden van je medewerkers;
 • Je bent de schakel tussen de radiologen en het medisch secretariaat en je draagt zorg voor de kwaliteit van het gehele proces;

 

Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring als radiodiagnostisch laborant met specialisatie MRI;
 • Je hebt affiniteit met procesverbetering;
 • Je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien of je hebt al ervaring als Teamleider en wilt je op dit vlak juist verder ontwikkelen;
 • Ervaring als teamleider vinden we een pre

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor tussen de 32 en 40 uur per week. Wij bieden een uitstekend salaris (FWG 60 (€ 3.946,00 – € 5.737,00 bruto per maand o.b.v. 40 uur). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn geen nachtdiensten, wel werk je af en toe een avond en/of een dag in het weekend.