Verslaglegging

De beelden worden beoordeeld door een radioloog van het MRI Centrum die een verslag maakt van zijn bevindingen. Dat verslag wordt binnen 1 werkdag na het onderzoek naar uw arts gestuurd. Bij een ernstige onverwachte afwijking zal er direct contact worden opgenomen met uw arts.

Uw arts stelt met behulp van de bevindingen van de radioloog de uiteindelijke diagnose vast. Uw arts is immers volledig op de hoogte van uw medisch dossier en persoonlijke situatie en kan hierdoor de bevindingen van de radioloog in het juiste kader plaatsen. De radioloog of laborant van het MRI Centrum zal geen mededelingen doen over de bevindingen van het echo onderzoek. Ook vragen naar aanleiding van het verslag dient u met uw arts te bespreken. Uw arts kan dan eventueel contact opnemen met onze radioloog.

Wilt u een kopie van de beelden op CD-rom ontvangen, dan kan dat tegen een vergoeding van 17,- euro. U kunt dit aangeven op de dag van uw onderzoek aan de balie maar u heeft ook altijd de mogelijkheid later nog een CD-rom aan te schaffen. Stuurt u dan uw naam, geboortedatum, adres en het onderzoek waar u de beelden van wilt ontvangen per e-mail naar info@mricentrum.nl