Vacature receptionist(e) voor de mobiele locatie in Breda

Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor MRI diagnostiek met vestigingen door het hele land. Hoogwaardige diagnostiek wordt hier gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Het MRI Centrum kent korte wachttijden en doet er alles aan om patiënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens een MRI scan. Professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.

Het MRI Centrum heeft meerdere locaties in Nederland, te weten in: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en beschikt over een mobiele MRI met de standplaatsen Breda, Utrecht en Groningen/Haren.

Wij zijn op zoek naar een oproepreceptionist(e) voor onze locatie in Breda

Als receptionist(e) ben jij het visitekaartje voor het MRI Centrum en daarmee het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je vindt het belangrijk om de patiënten gastvrij en vriendelijk te ontvangen. Bovendien kun je als receptionist(e) goed luisteren naar de wens van de patiënten en kun je ze verder helpen met eventuele vragen. Daarnaast verricht je een aantal administratieve werkzaamheden.

Belangrijk voor de functie:

  • Je ziet er representatief uit
  • Je werkt zorgvuldig
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent flexibel
  • Uitstekende Nederlandse taal
  • Ruime pc ervaring
  • Enige (werk) ervaring

We vertellen je graag meer over wat het MRI Centrum jou te bieden heeft en horen graag van jou wat jij te bieden hebt.

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Safae Mouzouri, HR adviseur: 06- 27231577 of kijk op www.mricentrum.nl