Vacature radiodiagnostisch laborant Mammaradiologie (0,2-0,4fte )

Wie zijn wij?

Borstzorgklinieken is onderdeel van MRI centrum. MRI centrum heeft vestigingen op meerdere locaties in Nederland. De locatie van Borstzorgklinieken is Amsterdam. Borstzorgklinieken is een  zelfstandig behandelcentrum voor radiologische diagnostiek gericht op  borstzorg in de volle breedte. Zo beschikken wij over een mammografie/tomosynthese, echografie en een state of the art 3T MRI. Binnen Borstzorgklinieken ontvangen wij de patiënten in een vriendelijk, persoonlijke en ontspannen ambiance gericht op een zo prettig mogelijke ervaring, buiten de ziekenhuissfeer, waarbij we een hoge kwaliteit van zorg nastreven. U komt werken bij een zeer professionele organisatie die zich ontwikkelt in de zorg. Daarbij richten wij ons in het bijzonder op borstzorg waarin we ook intensief samenwerken met de gespecialiseerde oncologische centra in de directe omgeving, medisch specialisten en huisartsen in de regio, waaronder ook nascholing aan huisartsen.

 

Wat ga je doen?

Als radiodiagnostisch laborant gespecialiseerd in de mammografie lever je een belangrijke bijdrage aan de zorg binnen Borstzorgklinieken, onderdeel van het MRI Centrum Amsterdam. Je werkt in een professioneel en dynamisch team met state of the art apparatuur waarbij wij ook werken met AI.

 

Need to haves

  • Je bent in het bezit van een MBRT diploma of inservice opleiding radiodiagnostisch laborant;
  • Je hebt reeds ervaring in de mammaradiologie met mammografie en/ of tomosynthese
  • en kan assisteren bij histologische en cytologische puncties;
  • Je kan zowel zelfstandig als in een team functioneren;
  • Je bent kwaliteitsbewust en werkt nauwkeurig;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je kan constructief samenwerken met artsen;
  • Ervaring met stereotactische puncties is een pre.

 

Het MRI Centrum past bij je wanneer

Jij je herkent in de kerncompetenties: ondernemerschap, inlevingsvermogen, pro-activiteit, deskundigheid en resultaatgerichtheid. Je met energie en enthousiasme zichtbaar bent binnen de organisatie. Een uitdaging ziet in een organisatie die in verandering en aan het groeien is. Een goed gevoel hebt voor de balans tussen resultaat- en mensgericht zijn.

 

GEÏNTERESSEERD?

Wat bieden wij?

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN FWG 55.

Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren.

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Safae Mouzouri, HR adviseur: 06- 27231577