Vacature oproeplaborant Amsterdam

Vacature oproeplaborant Amsterdam


Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor MRI diagnostiek met vestigingen door het hele land. Hoogwaardige diagnostiek wordt hier gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Het MRI Centrum kent korte wachttijden en doet er alles aan om patiënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens een MRI scan. Professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.

Het MRI Centrum heeft meerdere locaties in Nederland, te weten in: Amsterdam, Rotterdam, Breda,  Den Bosch en beschikt over een mobiele MRI met de standplaatsen Eindhoven, Utrecht, Den Haag/Rijswijk en Groningen. Het laborantenteam bestaat uit 14 MRI gespecialiseerde vaste laboranten en ongeveer 10 MRI oproeplaboranten.

Wegens groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een oproeplaborant  voor onze locatie in  Amsterdam.  Verwachtte uren 8  tot 16 uur per maand

 

Wij vragen

Een afgeronde aanvullende opleiding MRI met een 3 jaar MRI praktijkervaring, uitstekende vakinhoudelijke kennis en ervaring in het opstellen van onderzoeksprotocollen. 

De belangrijke eigenschappen zijn:

  • Je werkt accuraat
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent flexibel
  • Je werkt zelfstandig werken en kunt samenwerken
  • Je hebt ervaring met Siemens MRI apparatuur

Bovenstaande punten zijn voorwaarden om in aanmerking te komen voor een gesprek.


Wat bieden wij

Wij bieden een nuluren of oproeproep contract. Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN.


Interesse?

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Suzan Cordes, teamleider laboranten: 06 29282977 of Lenie de Kock, operationeel/hrm directeur.