Vacature echo laborant Rotterdam

Vacature echo laborant Rotterdam


Het MRI Centrum is een groeiend, gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor MRI diagnostiek met vestigingen door het hele land. Hoogwaardige diagnostiek wordt hier gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Het MRI Centrum kent korte wachttijden en doet er alles aan om patiënten goed voor te bereiden op en te begeleiden tijdens een MRI scan. Professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en snelheid staan bij het MRI Centrum hoog in het vaandel.

Het MRI Centrum heeft meerdere locaties in Nederland, te weten in: Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Bosch en beschikt over een mobiele MRI met de standplaatsen Eindhoven, Utrecht, Den Haag/Rijswijk en Haren/Groningen.

Wegens groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een echo laborant  voor onze locatie in Rotterdam voor 4 tot 8 uur per week op de dinsdag.

Wij vragen

Een afgeronde aanvullende Echo opleiding met een 3 jaar echo praktijkervaring en uitstekende vakinhoudelijke kennis. 

De belangrijke eigenschappen zijn:

  • Je werkt accuraat;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel;
  • Je kunt zelfstandig werken en samenwerken
  • Je hebt ervaring met Siemens MRI apparatuur

Bovenstaande punten zijn voorwaarden om in aanmerking te komen voor een gesprek.

Wat bieden wij:

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN.

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Dit kan door een mail met cv te sturen naar HR@mricentrum.nl.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Suzan Cordes, teamleider laboranten: 06 29282977.