MRI laborant parttime/fulltime (Amsterdam/Rotterdam)

MRI laborant parttime/fulltime (Amsterdam/Rotterdam)

 

Wat zoeken wij?

Het MRI centrum is volop in beweging en zoekt een enthousiaste laborant met aantoonbare recente MRI ervaring om ons team te versterken. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s die van aanpakken houden. We werken met de nieuwste scantechnieken en werken continu aan verbetering van onze protocollen.

 

Wie ben jij?

Je past goed in ons team als je kwaliteitsbewust en energiek bent, snel en nauwkeurig kan werken en zowel doortastend als constructief kan samenwerken met radiologen en/of andere disciplines. Bij jou staat de patiënt centraal en ook tijdens hoge werkdruk heb jij aandacht voor het leveren van de beste en veilige zorg.

 

Wat verwachten wij van jou?

Een afgeronde In-service of MBRT opleiding en recent aantoonbare werkervaring met MRI. Naast MRI ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van röntgenonderzoeken.

 

Waar ga je werken?

Het MRI Centrum heeft meerdere locaties in Nederland, te weten in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch en beschikt over een mobiele MRI met de standplaatsen Eindhoven, Utrecht, Rijswijk, Haren(Groningen) en Breda. Op de locaties Amsterdam en Rotterdam biedt het MRI Centrum ook röntgen en echografie aan. Op dit moment zijn wij op zoek naar collega’s voor onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en contracturen in overleg tussen 24 en 40 uur per week. Wij bieden uitstekend salaris (FWG 55 (€ 3.181 – 4.676 bruto per maand o.b.v. 40 uur). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn geen nachtdiensten, wel werk je af en toe een avond of een dag in het weekend.