--

Rotterdam

MRI Centrum Rotterdam
Westerstraat 41 B
3016 DG Rotterdam
tel 0880 8888 70 (alleen te gebruiken bij onverwachte verhindering of vertraging op de dag van het onderzoek).

Het MRI Centrum Rotterdam is gevestigd in het Centrum van Rotterdam aan de Westerstraat 41B. Dit is gelegen in het Scheepsvaartkwartier bij de Veerhaven en nabij de Erasmusbrug.

Op werkdagen is er over het algemeen iemand vanaf 08.00 uur aanwezig.

Routebeschrijving en parkeren

LET OP: Mocht u via uw GPS naar Hofplein-Coolsingel geleid worden houdt u rekening mee met ernstige vertragingen in verband met wegwerkzaamheden.

PER AUTO

Vanuit alle toegangswegen volgt u de richting CENTRUM. Bij het binnenrijden van het CENTRUM volgt u de P-route, bestemmingsgebied Erasmusbrug. Aangekomen in het bestemmingsgebied van de parkeergarage Erasmusbrug rijdt u richting de Maas waarna u uitkomt op de Veerhaven. De Westerstraat is een zijstraat van de Veerkade en ligt in het verlengde van de Parklaan.

PARKEREN

U kunt parkeren in de directe omgeving van het MRI Centrum of  in de parkeergarage ‘Erasmus’, gelegen aan het Willemsplein (onder de Erasmusbrug).  Houdt u rekening met extra parkeertijd, de afstand vanaf de parkeergarage is 5-10 minuten lopen. Ook is het door drukte in de omgeving van het MRI Centrum niet altijd mogelijk een parkeerplek dichtbij te vinden. Wij zijn al jaren bezig met de Gemeente Rotterdam om extra eigen parkeerplaatsen te regelen voor het MRI Centrum, maar helaas staat de Gemeente dit nog steeds niet toe. Als u slecht ter been bent, raden wij u aan u af te laten zetten bij het MRI Centrum.
Vanaf 18.00 is het mogelijk om gratis te parkeren op de Parklaan. Vanaf de Parklaan is het 5-10 minuten lopen naar het MRI Centrum. Voor het MRI Centrum is één invalidenparkeerplaats.

NB: bij de parkeerautomaten kunt u alleen met pin/creditcard betalen. Ook kunt u via uw telefoon d.m.v. een mobiele parkeerservice betalen (Parkmobile, Yellowbrick, Park-line etc.).

PER OPENBAAR VERVOER

In de omgeving van het MRI Centrum stoppen bussen, trams, metro’s en treinen.

Bus: Lijn 44 Vanaf NS station Rotterdam CS, richting Zuidplein, uitstappen halte ’s Gravendijkwal, overstappen op tramlijn 8, uitstappen halte Vasteland ca. 5 minuten lopen of overstappen op tramlijn 7 (zie tram).

Tram: Lijn 7 Vanaf NS station Rotterdam CS richting Willemsplein, uitstappen halte Westplein.

U loopt linksaf richting Veerhaven, bij de grote kruising linksaf de Westerstraat in, het MRI Centrum bevindt zich aan de linkerzijde van de straat op nummer 41 

Metro: Lijn D vanaf NS station Rotterdam CS richting De Akkers, uitstappen halte Leuvehaven (ca. 8 min lopen).

Trein: NS station Rotterdam CS Overstappen op tramlijn 7 (zie tram).

Boot: Vanuit de Drechtsteden en o.a. Ridderkerk kunt u ook gebruik maken van de waterbus. Zie www.waterbus.nl.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving per openbaar vervoer kunt u ook kijken op www.9292.nl of bellen met Openbaar Vervoer reisinformatie 0900-9292.