--

Rijswijk

MRI Centrum
Mobiele MRI: standplaats Rijswijk

Kliniek Lange Voorhout
Braillelaan 6
2289 CM Rijswijk
tel (balie Kliniek Lange Voorhout): 070-3631902 (alleen te gebruiken bij onverwachte verhindering of vertraging op de dag van het onderzoek)

De mobiele MRI staat in Rijswijk bij Kliniek Lange Voorhout. U kunt zich daar melden bij de receptie voor uw MRI onderzoek en in de wachtkamer plaatsnemen. Een medewerker komt u halen als het tijd is voor uw onderzoek en begeleidt u naar de MRI bus.

Routebeschrijving

PER AUTO

De mobiele MRI bij Kliniek Lange Voorhout is zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer snel en makkelijk te bereiken.
Via de rijkswegen A4/A13/A12 vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht heeft u directe toe-gang tot de Braillelaan.

Vanuit Utrecht / A12
U rijdt op de A12 richting Den Haag tot het knooppunt Prins Clausplein. Volg dan de A4/E19 richting Rotterdam / DenHaag- Zuid. Na 2,6 km komt u op het knooppunt Ypenburg en neemt u de A4/E30 richting Rijswijk. Neem vervolgens afslag 9 Rijs-wijk-Centrum / Broekpolder. Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten rechtsaf. Na 140 m gaat u bij het stoplicht linksaf de Laan van Hoornwijck op (u rijdt onder het tramviaduct door). Hou de linker-baan aan en ga na 350 m bij de stoplichten linksaf de Madame Curie-laan op. U rijdt nu de Broekolder in. Blijf de weg volgen en ga na 50 m – bij de eerste zijstraat die u tegen-komt – rechtsaf (Ampèrelaan). U ziet nu recht voor u de kliniek liggen op de Braillelaan 6.

Vanuit Rotterdam / A13
U neemt op de A13 afslag 7 Rijswijk / Broekpolder. Bij de verkeerslichten knooppunt Ypenburg gaat u recht-door. Ga na 1,4 km gaat u bij de stoplichten linksaf de Laan van Hoornwijck op (u rijdt onder het tramviaduct door). Hou de linker-baan aan en ga na 350 m bij de stoplichten linksaf de Madame Curielaan op. U rijdt nu de Broekpolder in. Blijf de weg volgen en ga na 50 m – bij de eerste zijstraat die u tegenkomt – rechtsaf (Ampèrelaan). U ziet nu recht voor u de kliniek liggen op de Braillelaan.

Vanuit Amsterdam / A4
U rijdt op de A4/E19 richting Den Haag. Volg op het knooppunt Prins Clausplein de A4/E19 richting Rotterdam / Den Haag-Zuid. Volg na 3,3 km op het knooppunt Ypenburg de A4/E30 richting Rijswijk. Neem nu afslag 9 Rijswijk-Centrum / Broekpolder. Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten rechtsaf. Na 140 m gaat u bij het stoplicht linksaf de Laan van Hoornwijck op (u rijdt onder het tramviaduct door). Hou de linkerbaan aan en ga na 350 m bij de stoplichten linksaf de Madame Curielaan op. U rijdt nu de Broekpolder in. Blijf de weg volgen en ga na 50 m – bij de eerste zijstraat die u tegenkomt – rechtsaf (Ampèrelaan). U ziet nu recht voor u de kliniek liggen op de Braillelaan 6.

Vanuit Den Haag
U gaat u richting Rijswijk. Over de Hoornbrug – bij de stop-lichten – de eerste straat rechtsaf. Blijf de weg volgen en ga na 50 m – bij de eerste zijstraat die u tegenkomt – rechtsaf (Ampèrelaan). U ziet nu recht voor u de kliniek liggen op de Braillelaan 6.

Vanuit het Westland
U rijdt op de A4 richting Den Haag. Volg de A4/E30 richting Rijswijk. Na 2,5 km rechts aanhouden. Neem nu afslag 9 Ypenburg /Rijswijk-Centrum/Broekpolder. Ga na 350 m linksaf (Laan van Delf-vliet). Bij het stoplicht gaat u linksaf de Laan van Hoornwijck op (u rijdt onder het tramviaduct door). Hou de linkerbaan aan en ga na 350 m bij de stoplichten linksaf de Madame Curielaan op. U rijdt nu de Broekpolder in. Blijf de weg volgen en ga na 50 m – bij de eerste zijstraat die u tegenkomt – rechtsaf (Ampèrelaan). U ziet nu recht voor u de kliniek liggen op de Braillelaan 6.

PARKEREN

Er is gratis Parkeergelegenheid achter Kliniek Lange Voorhout. U rijdt langs de rechterzijde van het pand – onder de luifel door – en bereikt dan het achter het pand gelegen parkeerterrein. Het parkeerterrein is alléén bestemd voor bezoekers van de mobiele MR en Kliniek Lange Voorhout. Ook kunt u parkeren in de parkeervakken in de Braillelaan.

OPENBAAR VERVOER

De haltes voor tramlijn 1 en 15 en buslijn 33 zijn op loopafstand gelegen (350 meter).

Tramlijn 15 – richting Nootdorp vanaf Centraal Station Den Haag of Rijswijkse plein (nabij Hollands Spoor), uitstappen halte Broekpolder.
Tramlijn 1 richting Delft (Tanthof) vanaf Hollands Spoor. Uitstappen bij halte Broekpolder.
Het is ongeveer 8 á 10 minuten lopen vanaf de tramhalte naar de kliniek.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving per openbaar vervoer kunt u ook kijken op www.9292.nl of bellen met Openbaar Vervoer reisinformatie 0900-9292.