--
Den Bosch MRI Centrum

Den Bosch

MRI Centrum Den Bosch
Hugo de Grootlaan 20-22
5223 LC Den Bosch
tel 0880 8888 60 (alleen te gebruiken bij onverwachte verhindering of vertraging op de dag van het onderzoek)

Het MRI Centrum Den Bosch is gelegen in het Paleiskwartier op de hoek Hugo de Grootlaan en de Bordeslaan (tegenover restaurant SOHO), ca. 5 minuten lopen van het station. Op werkdagen is er over het algemeen iemand vanaf 08.00 uur aanwezig.

Routebeschrijving en parkeren

LET OP:

Door een stukje nieuwe randweg in Den Bosch kan uw navigatiesysteem u laten verdwalen. Volgt u onze routebeschrijving (via borden Paleiskwartier).
U kunt uw auto parkeren in parkeergarage Paleiskwartier. Wanneer u de garage uitkomt (daar waar u de garage in gereden bent, bij de hoofdingang) vindt u aan uw rechterhand het MRI Centrum op nummer 20.

PER AUTO

Vanuit richting Utrecht neemt u de A59 richting Waalwijk. U slaat vervolgens af bij afrit 45, richting ‘s-Hertogenbosch West. U rijdt alsmaar rechtdoor en slaat bij het vierde stoplicht linksaf, richting de parkeergarage het Paleiskwartier. Vervolgens gaat u na ongeveer 800 meter linksaf (3e afslag) richting parkeergarage Paleiskwartier. U bevindt zich dan op de Hugo de Grootlaan. Het MRI Centrum bevindt zich op nummer 20.

Vanuit het zuiden neemt u op de A2 afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum. U gaat alsmaar rechtdoor op de randweg tot u bij het derde stoplicht de afslag parkeergarage Paleiskwartier krijgt. Hier gaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u na ongeveer 800 meter linksaf (3e afslag) richting parkeergarage Paleiskwartier. U bevindt zich dan op de Hugo de Grootlaan. Het MRI Centrum bevindt zich op nummer 20.

PARKEREN

Parkeren kunt u in de parkeergarage ‘Paleiskwartier’ gelegen aan de Hugo de Grootlaan naast het MRI Centrum. Wanneer u de garage uitkomt, (daar waar u de garage in gereden bent, bij de hoofdingang dus) vindt u aan uw rechterhand het MRI Centrum op nummer 20. Buiten de garage kunt u ook in de zijstraten van de Hugo de Grootlaan (betaald) parkeren.

PER OPENBAAR VERVOER

Het MRI Centrum bevindt zich op circa 5 min. loopafstand van het station. U neemt de achteruitgang van het station (aan de kant van het Paleis van Justitie en het pand van Van Lanschot). U loopt vanaf de roltrap rechtdoor de Leeghwaterlaan in. U neemt het eerste straatje aan uw linkerhand (langs het Paleis van Justitie). Aan het eind van dit straatje steekt u de weg over en ziet u het MRI Centrum links liggen aan de Hugo de Grootlaan 20.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving per openbaar vervoer kunt u ook kijken op www.9292.nl of bellen met Openbaar Vervoer reisinformatie 0900-9292.