--

Amsterdam

MRI Centrum Amsterdam
IJsbaanpad 10 B
1076 CV Amsterdam
tel 0880 8888 45 (alleen te gebruiken bij onverwachte verhindering of vertraging op de dag van het onderzoek)

Het MRI Centrum Amsterdam is gevestigd in Amsterdam Zuid (vlakbij het Olympisch Stadion). Op werkdagen is er over het algemeen iemand vanaf 08.00 uur aanwezig.

Routebeschrijving

PER AUTO

Vanuit alle richtingen houdt u Ringweg A10 Zuid aan, ten zuiden van Amsterdam (vanaf de A1 eerst A10 Oost). Op de A10 Zuid neemt u de afslag 8 – Amsterdam Oud Zuid (S108). Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Bij de eerstvolgende kruising gaat u linksaf. Het MRI Centrum Amsterdam bevindt zich in het tweede gebouwenblok op het IJsbaanpad 10-b, na ongeveer 200 m aan de rechterkant.

PARKEREN

Er is beperkte gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van het MRI Centrum Amsterdam tussen IJsbaanpad nummer 6 en 8. Buiten het terrein op de openbare weg is het van maandag t/m zaterdag betaald parkeren van 09.00-21.00 uur (€ 3,00/uur). Ook kunt u parkeren bij de nabijgelegen Sporthallen Zuid (linksaf op de rotonde op het IJsbaanpad), tegen een gunstig tarief. Over het algemeen is er voldoende parkeergelegenheid om en nabij het IJsbaanpad. Vóór het MRI Centrum zijn twee invalidenparkeerplaatsen.

PER OPENBAAR VERVOER

In de omgeving van het MRI Centrum stoppen bussen, trams, metro’s en treinen uit alle richtingen.

Bus: 347/357, vanaf station Amsterdam CS, uitstappen Amstelveenseweg (halte Olympisch Stadion) (ca. 5 min lopen)

Tram: Lijn 24 vanaf Amsterdam CS, uitstappen halte Olympisch Stadion (ca. 5 min lopen).

Metro: Lijn 50 vanaf stations Duivendrecht, RAI en Zuid metro 50 richting Isolatorweg, uitstappen halte Amstelveenseweg (ca. 5 min lopen – richting Olympisch Stadion, bij stoplichten linksaf IJsbaanpad op, het MRI Centrum is aan de rechterkant van de weg).

Metro: Lijn 50 vanaf stations Lelylaan en Sloterdijk: metro 50 richting Gein, uitstappen halte Amstelveenseweg (ca. 5 minuten lopen – richting Olympisch Stadion, bij stoplichten linksaf IJsbaanpad op, het MRI Centrum is aan de rechterkant van de weg).

Trein: NS-station Amsterdam CS overstappen op bus 347/357 (zie bij bus) of tram 24 (zie bij tram).
NS-stations Duivendrecht, Amsterdam Zuid en RAI, overstappen op metrolijn 50 richting Isolatorweg (zie bij metro).
NS-stations Lelylaan en Sloterdijk overstappen op metrolijn 50 richting Gein (zie bij metro).

Voor een gedetailleerde routebeschrijving per openbaar vervoer kunt u ook kijken op www.9292.nl of bellen met Openbaar Vervoer reisinformatie 0900-9292.