MRI Centrum Groningen

MRI Centrum Groningen

MRI Centrum Groningen
Antonius Deusinglaan 2
9713 AW Groningen
050-3616851 (alleen te gebruiken op de dag van uw MRI onderzoek bij onverwachte verhindering of vertraging. Deze telefoon wordt alleen beantwoord op de dag van uw onderzoek)

LET OP: VOOR UW ONDERZOEK GAAT U NAAR HET MRI CENTRUM BIJ HET NEURO IMAGING CENTER; NIET NAAR HET UMCG.

Het MRI Centrum Groningen is gevestigd in het NIC (Neuro Imaging Center), aan de achterkant van het UMCG complex tegenover Tandheelkunde. De ingang voor het MRI Centrum is bij het grote blauw/witte bord MRI CENTRUM aan het hek.

Zorgt u ervoor dat u minstens 15 minuten vóór uw afspraak aanwezig bent. Houdt u rekening met extra tijd voor het parkeren van uw auto.

Routebeschrijving

LET OP:

Antonius Deusinglaan is geen doorgaande weg meer, uw navigatie geeft mogelijk geen juiste routeplanning. Via Google maps krijgt u echter wel een duidelijke routebeschrijving. Op het terrein naast het MRI Centrum kunt u gratis parkeren.

PER AUTO

Als u met de auto komt is het belangrijk dat u via de Vrydemalaan het UMCG terrein oprijdt. De Vrydemalaan staat bekend om de grijze containerstudio's, The Dot (het gebouw dat lijkt op "een grote witte bol") en de ingang naar parkeerplaats Noord. Als u vanaf de Vrydemalaan het UMCG terrein oprijdt ziet u aan de linkerkant het nieuwe Protonen Centrum. Aan de rechterkant ziet u het Neuro Imaging Center, (het grijze gebrouw met de groen/blauwe schotten onder de ramen, zie de linkerfoto). U moet in het Neuro Imaging Center gebouw zijn. Om hier te komen rijdt u de Antonius Deusinglaan in, (rechter foto) dat is als u vanaf de Vrydemalaan het UMCG terrein oprijdt de eerste weg rechts (na +/- 30m). De weg is halverwege afgesloten d.m.v. betonblokken die op de weg staan. Voor de betonblokken gaat u rechtsaf, ons hek staat open en u kunt uw auto op ons terrein parkeren.

HOE KOMT U HET GEBOUW BINNEN?

U kunt de auto gratis parkeren direct naast de ingang van het MRI Centrum
Meld u aan via de intercom indien u per auto bent gekomen. De slagboom voor het terrein (binnen het hekwerk) gaat niet vanzelf open. U kunt uw auto kwijt op het achterliggende parkeerterrein.

ANDERE PARKEER MOGELIJKHEDEN (BETAALD PARKEREN)

Uiteraard kunt u ook uw auto parkeren in Parkeergarage Boterdiep (einde Vrydemalaan) of bij Parkeergarage UMCG/Noord. Vanaf Parkeergarage Boterdiep aan de Langestraat 68 is het ca. 5 minuten lopen naar het MRI Centrum. U gaat naar buiten via de uitgang Bloemsingel, u gaat linksaf, bij het kruispunt steekt u de straat over en loopt u nog ca. 100 meter door, totdat u aan de linkerkant het blauw/witte bord van het MRI Centrum ziet. Vanaf Parkeergarage UMCG/Noord is het ruim 15 minuten lopen naar het MRI Centrum, dat aan de andere kant van het gebouw ligt. De ingang voor het MRI Centrum is bij het grote blauw/witte bord MRI CENTRUM aan het hek.

PER OPENBAAR VERVOER

Openbaar vervoer vanaf Groningen CS
Bus: Lijn 3 vanaf NS station Groningen CS richting Lewenborg of bus 6 richting Beijum. Uitstappen bij halte UMCG Noord, ga rechtsaf, na ca. 10 meter, bij het ijzeren hek, linksaf de Antonius Deusinglaan inlopen. Tegenover de Tandheelkunde faculteit bij het blauw/witte bord MRI Centrum bevindt zich de ingang.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving per openbaar vervoer kunt u ook kijken op www.9292.nl of bellen met Openbaar Vervoer reisinformatie 0900-9292.