MRI Centrum Breda

MRI Centrum Breda

Bij het MRI Centrum in Breda kunt u terecht voor MRI en röntgen onderzoek. Het MRI Centrum is gevestigd naast de kliniek van Medinova. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het MRI Centrum.
 

MRI Centrum Breda Openingstijden  
Takkebijsters 5B Maandag 8:00-22:00
4817 BL  BREDA Dinsdag 8:00-16:30
0880 8888 50 Woensdag 8:00-16:30
  Donderdag

8:00-16:30

  Vrijdag 8:00-22:00


Let op! Door werkzaamheden aan de kruising van de Tilburgseweg en de Nieuwe Kadijk is het MRI Centrum in Breda in de zomerperiode (maandag 9 juli tot en met zondag 19 augustus) lastiger te bereiken. Vanuit de A27 kunt u zonder problemen de Takkebijsters oprijden. De stad uit via de kruising vanuit de Tilburgseweg en de Heerbaan is niet mogelijk. Wanneer u vanuit het westen over de ringweg Noord naar het MRI Centrum rijd dan kunt u het MRI Centrum alleen bereiken via de Baarschot en de Paardebijsters. De Takkebijsters kunt u ook alleen verlaten via deze twee wegen. 
Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u het beste uitstappen bij bushalte Bergschot (Breda) en niet bij bushalte Meulenspie (Teteringen). Vanaf bushalte Bergschot is het nog ongeveer 8 minuten lopen. 
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMRI Centrum Breda is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 


> Route plannen naar MRI Centrum Breda (auto)
> Route plannen naar MRI Centrum Breda (openbaar vervoer)